perjantai 2. toukokuuta 2014

PUOLIVIIKON PERJANTAI

Arkihaaste-blogiin ajatus alkoi muhia, kun tuolla somen puolella on kiertänyt ns. arkikuvahaaste jo hyvän aikaa. Sain siihen haasteen itsenikin, ja sitä myötä useammaltakin ihmiseltä toiveen kirjata arkeani ja ajatuksiani myös muiden luettavaksi. Mene ja tiedä, jääkö tämä lopulta vain päiväkirjakseni, mutta ihan hyvä niinkin.

Ihan omituisia viikkoja tässä lopppukeväällä, nämä vajaat viikot toisensa perään. Täällä meillä päin koululaiset saivat lomaa tälle väliperjantaille, ja niin sitä sitten tuli minullekin. Miten tuota mahtaa ensi viikolla enää osatakaan olla ihan normaalisti töissä kaikkea viittä päivää?

Arkipäivät ovat yleensä niin täysiä kaikesta pakollisesta, että ihan ylelliseltä ovat tuntuneet nämä ylimääräiset vapaat. Tänään teimme nuorison kanssa retken paikalliseen Taidemuseoon, siellä on lainassa Briteistä upea näyttely "The Age of  The Dinosaur". Näyttely ylitti kyllä kaikki odotukset, mutta silti jäi päällimmäiseksi tunne siitä, että kävimme jossain nimenomaan yhdessä kokemassa sen. Näitä täytyy muistaa lisätä meidän vapaa-aikaan, oli sen verran ihana reissu. Ja vielä on vapaapäiviäkin jäljellä...

Onnellista viikonloppua!

Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti