perjantai 13. kesäkuuta 2014

JA TAAS IHMETTELEN

Koetin keksiä otsikoksi jotain, jossa mainittaisiin hammaslääkäri, mutta tuo osoittautui toivottomaksi yhtälöksi.  Mennään sitten tällä. Vaan, on ollut niitä viikkoja, kun jokaisella perheenjäsenellä on ollut hammaslääkärille asiaa. Ylipäätään koetan ajoittaa lomille omat ja lasten hammastarkistukset ja muut ei-akuutit mutta välttämättömät, päiväsaikaan hoidettavat menot, koska muulloin joudun niiden tieltä perumaan töitäni, ja sehän sitten aina näkyy suoraan palkassanikin. Alkoivat jo tuolla hammashoitolassa vieraatkin hoitajat moikkailla, hyvä etteivät kuulumisia kyselleet... Vaan nytpä otetaan vähän taukoa siitäkin. Oma hammasremonttini jatkuu elokuulla, nuorisolla palataan purentajuttuihin vähän siitäkin myöhemmin.

Lasten hiljennyttyä iltaisin unille, olen surffannut netissä. Olen etsiskellyt monenlaisia henkistä kasvua käsitteleviä sivustoja, hidastamiseen  ja muuhun sellaiseen huuhaahan liittyviä. Tunnistan itsessäni tällä hetkellä suuren tarpeen jonkinlaiseen... en oikein osaa sitä pukea sanoiksi. Alkusysäyksen sain eräältä lääkäriystävältäni, joka suositteli minulle meditaatiota stressiini ja uniongelmiini. Löysin useitakin erilaisia meditaatio-vaihtoehtoja, ja löysin myös sitä kautta todellakin paremman unen. Ja niinhän siinä käy kuin kliseisessä sananlaskussa; kun pikkusormen antoi, se vei koko käden.Kulunut vuosi on ollut kaikkinensa niin äärettömän stressaava, että otan ilolla vastaan ihan minkä vaan helpotuksen levottomaan olooni. Nyt olen saanut monelta taholta tietoa, toki vasta pintaraapaisun verran, mutta huomaan jo muutoksen. Pienen, mutta selvän merkin siitä, että suunta on oikea. Ruokavalio on myös alkanut hiipimään laadukkaampaan suuntaan, ja sen myötä painokin näköjään parempaan eli laskuun päin. Ajoittain löydän jo tyyneyttä ja mielenrauhaa, ja toivon, että sen säilyttäminen käy helpommaksi. Kivoja muutoksia päällä siis.

Tuosta edellisestä päivityksestä heräsi hämmennys. En ole kauheasti miettinyt, josko täällä käy lukijoita. Kun kommentteja ei ole tullut, olen olettanut, että ei käy. Tänään sitten havahduin, että Blogger tarjoaa tämänkin tiedon, kun vain hajamielinen kirjoittaja älyää sitä tietoa kysyä. Niin, että siis teitähän käy täällä, ja minun ajatusmaailman mukaan ajoittain peräti monta?! Hämmentävää. Tänään minulla olisi teille pyyntö, toive. Kun käyt täällä kurkkaamassa kuulumisiani, ole niin hyvä ja jätä kommentti. Jos vielä viitsisit kertoa jotain ihan pientä itsestäsi, ilahduttaisit minua valtavasti. Haluaisin kovasti tietää, kuka, missä ja millainen ihminen siellä toisella puolella on.

Kaunista kesäiltaa!

Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti