lauantai 16. heinäkuuta 2016

LAINAA VAIN

Omat tyttäreni ovat mun elämän tärkeimmät henkilöt, se tuskin on epäselvää kenellekään. Hirveän iloinen olen siitä, että myös tuon miehekkeen varhaisaikuisesta tyttärestä on tullut kiinteä osa meidän yhteistä pakettiamme.

Tyttö on täysi-ikäinen, kaunis, räiskähtelevä ja kupliva luonteeltaan. Näen hyvin paljon isäänsä tuossa luonteessa. Jostain syystä olen onnistunut omana itsenäni olemaan hänelle sellainen aikuinen ystävä, että hän haluaa myös minut elämäänsä, isänsä ohella. Hän on isänsä kanssa tekemisissä päivittäin tavalla tai toisella. Korrektisti kysyy minulta, voiko meillä tulla piipahtamaan kahvilla, vaikka olen sanonut hänelle, että voit tulla käymään aina kun ohi ajat, olet tervetullut. On sen verran fiksu, että ymmärtää siitä huolimatta kunnioittaa minunkin rajojani. Halaa mennen ja tullen, ja kuulemma puhuu minusta kauniisti ystävilleen ja isälleen. Hyvin ihana nuori nainen.

On hirveän paljon helpompaa muodostaa parisuhdetta lapsellisen ihmisen kanssa, kun lapsetkin osoittavat selkeästi hyväksyvänsä uuden kumppanin.

S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti