lauantai 11. lokakuuta 2014

 KAIKKI NUORET TYYPIT


Olisi tehnyt mieleni otsikoida tämä "Smells like teen spirit", mutta ehkä se sentään olisi ollut vähän liian yliampuvaa. Olin eilisillan kouluttautumassa. Yksi kolmesta työnantajastani pitää meistä työntekijöistään huolta erinomaisesti, ja työssäjaksamistamme edesautetaan mm. säännöllisillä koulutuksilla, tällekin syksyllä näillä näkymin kaksi sellaista, muutaman tunnin mittaista rupeamaa.

Olipas taas niin kovin elähdyttävä koulutustilaisuus, tämä eilisiltainen. Kouluttajamme on Oululainen, meritoitunut pedagogi, musiikintekijä ja erittäinkin upea persoona. Tämänvuotiset kollegani ovat myös ihan uskomattoman upea ryhmä! Itse olen joukossa tosiaankin se vanhus: nämä kaikki muut ovat 25 vuoden hujakoilla, mutta eipä tuo haittaa. Mahtavia, rempseitä nuoria ihmisiä, joilla on jo näkemystä tähän yhteiseen työhömme ja ennen kaikkea koulutuksen tuomaa osaamista. Kauhean helppoa kommunikoida, kun ikäerosta huolimatta meillä on kuitenkin työasioihin yhteinen kieli, ja tavallaan samantyyppiset työkalut. Yhteistyökykyisen ja innovatiivisen oloisia persoonia kaikki. Uskon, että meillä on toisillemme monenlaista jaettavaa näissä kouluttautumisissa.

Paljon uutta eilisen jäljiltä mukaan lähtikin. Ihan konkreettisestikin, uutta materiaalia työstettäväksi ja opetuksessa käytettäväksi, mutta paljon myös ajatusten tasolla muhivaa kehittäytymistä. Nautin kovin, kun huomaan, että vielä näilläkin kilometreillä opin, kehityn, luon, uskallan.

S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti