lauantai 29. marraskuuta 2014

YOU´RE GONNA CATCH A COLD

...from the ice inside your soul. No eikä, tuntuu vain, että koko maailma potee tällä hetkellä. Lapset ovat ollet räkiksessä, taas, vuoron perään. Töissä on kaikista lapsiryhmistä puolet pois, vähintään, ja kaikki sairaina. Viikko sitten olimme ystäväperheessä syntymäpäivillä, ja heillä oli vieras, joka seuraavana päivänä sairastui angiinaan, kuten myös hänen koko perheensä. Nyt sairastaa sitten tuo isäntäperhekin: perheen isä on sairaalassa, ja äiti kotona lapsen kanssa, kaikki ankarassa taudissa. Eikä ihan pienesti harmita sekään, että minulla piti olla eilen TREFFIT erään erityisen kivan miesihmisen kanssa, ja hänkin on nyt kuumeessa. Blaah. Olisi hiukkasen pakkasta edes, että vähän nuo jyllääväiset pöpöt heikkenisivät.

Erityisen lämminhenkisiä ihmisiä muitakin. Tänään Pienimmäinen oli elämänsä ensimmäisillä oikeilla kaverisynttäreillä. Päiväkotikaverin reipashenkisillä kutsuilla: tämä lapsukaisen parhaaksi kaverikseen tituleeraama tenava on siis poika. Pienimmäinen oli ainoa kutsuttu tyttölapsi, mutta niin vain solahti siihenkin vekarajoukkoon ongelmitta. Jotenkin hirveän ihanaa tuonikäisten touhu, siinä ei vielä yhtään jaotella kavereita sukupuolen tai minkään muunkaan perusteella, ainoastaan sen perusteella, että kumpikin ovat samaa mieltä, että Anchylosaurus on dinosauruksista upein. Lahjaksi veimme juurikin tuollaisen dinon, ja juhlat olivat kaikesta päätellen olleet kaikin puolin onnistuneet. Ja Pienimmäinen niin onnellinen kokemuksesta. <3

Juhlien ajan kävimme Esikoisen kanssa shoppailemassa. Paikkakunnallamme avattiin vastikään ostoskeskus Ideapark, ja nyt oli mainio tilaisuus käydä sekin katsastamassa. Maineensa veroinen se onkin, ei tarvitse enää montaa asiaa kauempaa lähteä etsimään. Shoppailimme ja nauroimme ja herkuttelimme sielujemme kyllyydestä. Oli ihanaa sekin. Mulla on ihanat lapset. Kun aina muistaisin tuon, niinä väsymyksen tunkkaamina arkipäivinäkin.

S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti